MU Vaega |Na manumalo le 'au soka a le MU i le High-tech Cup

12

I le 3 PM i le aso 8 o Ianuari, na faia ai le faaiuga o le High-tech Cup o taaloga lakapi valu-a-itu i le malae lakapi a Binjiang Shuiyun Park, faatasi ai ma le MU Group o loo taaalo faasaga i le fili mataʻutia Huali Hydraulic.
Taele i le mafanafana o le la o le taumalulu, o le au afeleti e oso i luga o le pitch ma le soka i o latou tamatamaivae e osooso ma taʻavale.Oka se vaaiga vevela! I totonu o le na o le 5 minute o le tatalaina, na faʻaogaina e le MU Group le kiki saoloto i luma e talepe ai le sikoa muamua;Na maua le avanoa, na maua ai e le tagata taalo 86 le 2-0 i le 35 minute muamua ma se fana malosi mai se vaapiapi.
O le pu'eina o avanoa malolo uma, o le isi itu e le tatau ona faia'ina, faia 2-1 i le amataga o le afa lona lua;I le 54 minute, na fa'aaoga e le tagata taalo e 86 le avanoa kickball e sikoa faalua ai, ma fa'alautele ai le sikoa i le 3-1;Na maua e le isi au ma maua loa le sikoa 3-2.O le suiga o sikoa e le gata na tofotofoina ai le malosi faaletino o le au taaalo, ae na tofotofoina ai foi le mafaufau o tagata uma, o le tauvaga lea o le agaga faatauva.Ae ui i lea, sa matou faʻaauau pea ona faʻamautu le togi lelei e ala i suiga taimi ma fesoʻotaʻiga felagolagomai.
3 4

 

I le iliina e le laufali le faaili faaiu, na iu lava ina talepeina e le MU Group le togafiti a le tulaga lua.Sefulu tausaga e olo ai se pelu, ma iu ai ina matou fatuina le talafaasolopito!O le paka i aso nei ua molimauina le mamalu o le MU, ma o le malae lakapi i aso nei o tagata MU!
A'o le'i faia lena mea, ina ua mae'a ta'amilosaga e fa o tauvaga mata'utia i le vaega o le vaega, e le'i fa'avaivaia e le au lakapi a le MU se inisi i le semi-final ma sikoa muamua i le amataga;Ina ua uma ona tutusa 1: 1, na iu lava ina see atu le taaloga i se taamilosaga e 8 e lei tupu muamua o le fana, ma toeitiiti lava sasaina le faafeagai ma le 7-6 i le faaiuga.
5
O le au lakapi a le MU na faʻavaeina i le 2004, ma na faʻatūina le soka soka i le 2012. Faatasi ai ma le sili atu ma le 20 sui auai, o le vaega na auai i le liki na lagolagoina e Ningbo Football Association mo le tele o tausaga.E matagofie ta'aloga ma o lo'o alualu i luma i lea tausaga ma lea tausaga, ma ua manumalo ai i le tulaga tolu o le High-tech Cup, lona tolu ma le tulaga lua o le Ipu Fiafia.
O lenei foi tausaga e fetaui lelei ma le 20 tausaga o le MU Group.O le siamupini e le gata o se saafiafiga sili i le 20 tausaga, ae o se faʻaleleia atili i le "100 aso o le galue malosi".O le a tuai mai le manumalo, ae e le mafai lava ona toesea.O tagata tauivi MU o le a tamoe i luga o le auala e manumalo ai!
MU Group e faʻapipiʻi atu i taimi uma le taua tele i taʻaloga taʻaloga ma paaga soifua maloloina, fautuaina le "MU i Taaloga".I le faaopoopo atu i le kalapu lakapi, matou te setiina foi le kalapu pasiketipolo, kalapu badminton, kalapu frisbee, kalapu siva, kalapu taʻavale, ma isi, fatuina tulaga lelei mo paaga e "Ola i luga o le 102 Tausaga" ma le faʻamaoniaina o tupe ma faʻatonuga lelei.
6

 

 

 

 


Taimi meli: Feb-07-2023