Canton Fair of Golden Opportunities |Fa'amanatu 20 Tausaga a le MU Group

"O loʻo tuʻuina atu e le kamupani se faʻavae lelei ma fesoasoani faʻapitoa, lea e fetaui lelei mo tupulaga talavou e atiaʻe. Afai e te galue malosi, o le ae seleseleina taui. Pule. Ua 31 nei o'u tausaga ma ua avea nei o se tagata faigaluega sinia."

O la'u tautalaga lea i le tulaga mautu o fefa'ataua'iga i fafo ma le fa'alauteleina o le tuputupu a'e ma Tom Tang i le 10 tausaga talu ai, ma na lipotia mai e Ningbo TV i lena taimi.O le taimi ua tuanaʻi e pei o le asu, ma o le a ou sii maia le tala fou mai tua atu:

50

I le afa lona lua o le 2003, i le fale tuai o Jiangdong Sangjia, o le averesi o tausaga o 14 tagata o 23. I le 2004, o le gaosiga a le kamupani na oʻo atu i le 11.66 miliona tala Amerika, faʻatasi ai ma le tuputupu aʻe o le 100%, ma le numera o tagata faigaluega na faʻateleina. i le 26 i le faaiuga o le tausaga.I le 2008, e leʻi faʻateʻaina e le kamupani soʻo se tagata faigaluega, ae faʻateleina totogi ma ausia le 21% o le tuputupu aʻe faʻatatau i le tulaga.I le 2010, o le aofaʻi o fefaʻatauaʻiga a le kamupani i fafo na sili atu i le 112 miliona tala Amerika, faʻatasi ai ma le faʻatupulaia o le 78%, ma o le aofaʻi o tagata faigaluega na oʻo i le 319. I le 2011, o tagata faigaluega a le kamupani na faimalaga atu i le silia ma le 3 miliona kilomita ma aofia ai le silia ma le 100 atunuu ma itulagi. .O le aofa'i o fefa'ataua'iga fa'atau atu a le tagata lava ia na o'o atu i le 200 miliona tala Amerika.I le 2013, o lo'o fa'amoemoe e o'o atu i le 300 miliona tala Amerika le aofa'i o fefa'ataua'iga fa'atau atu i fafo.

I le sefulu tausaga talu ai, e leʻi iloa e le toʻatele o tagata e uiga ia te ia, ae o loʻo tumau pea o ia i le malosi o le talavou, faʻafouina faʻataʻitaʻiga o aʻoaʻoga taleni i totonu, fausia le mamanu o oloa ma suʻesuʻega ma atinaʻe faiga, tatalaina auala tautua, ma faʻateleina tupe faʻafaigaluega ... Faatasi ai ma taumafaiga soofaatasi a le tele o mea fou, ua susulu mai nei o ia.O ia o MARKET UNION, ma le averesi o tagata faigaluega e 26.6 tausaga ma le 750 tagata faigaluega.

I le emo o le mata, ua mavae le sefulu tausaga, ma ua lata ona faamanatuina e le MU lona 20 tausaga.

O le asō, sefulu tausaga mulimuli ane, ou te fia fai atu i le MU, ua ou iloaina laʻu miti fefaʻatauaʻiga i fafo sa ou tulituliloaina mo le 20 tausaga talu ai!

 Canton Fair
o Avanoa AuroO lo'u ala i galuega sa fai si ga'o.I le 1999, o laʻu galuega muamua ina ua uma le faauuga o se tausi fale kofe i le Nan Yuan Hotel, o le faletalimalo muamua e lima-fetu i le Itumalo o Zhejiang, lea sa avea pea ma pisinisi a le setete i lena taimi.O tagata fa'atau fefa'ataua'iga i fafo ma tagata mai fafo sa masani i le fale kofe.Latou te inu lauti ma talatalanoa i gagana ese, maʻeu le maualuga ma le tamaʻitaʻi bourgeoisie!Ma sa ou taofia i le fale kofe i aso uma, e le mafai foi ona ou alu i le lobby, ma o laʻu miti fefaʻatauaʻiga i fafo, na fanau mai i le lotoleaga, na mauaa loloto i loʻu loto.
O mea e alu solo e sau.Iā Novema 25, 2003, na ou maua ai se avanoa ma ou auai atu ai i se kamupani laʻitiiti o fefaatauaʻiga i fafo e aunoa ma se faatuai, lea e na o le toʻalua tagata, o aʻu ma le pule.E ui ina sa matou faia uma galuega eleelea ma le vaivai, ae sa matou faapelepele i ai ona ua matou ulufale atu i le " alamanuia maualuga "!Fa'afetai tele mo lo'u pule ma lo'u matai muamua o fefa'ataua'iga i fafo!

I le mafaufau o le tele o faioloa mai fafo, o le Canton Fair e tutusa lelei ma fefaʻatauaʻiga i fafo, ma e le mafaitaulia tagata ua maua lo latou manuia muamua iina.Faʻatūina i Guangzhou i le 1957, o le China Import and Export Fair o le faʻaaliga sili ona tele ma sili ona faʻamaonia i Saina, ma talu mai lena taimi ua avea ma "barometer ma vane" o fefaʻatauaiga i fafo a Saina, faʻapea foʻi ma se "faailoga auro" i mata o faioloa i le lalolagi atoa.O upu "fefaatauaiga i fafo" ma le "Canton Fair" na toetoe lava a aliali mai i le taimi e tasi i loʻu mafaufau.

I le 2004, na iu ai ina ou maua le avanoa e auai i le Autumn Canton Fair ma loʻu pule.O le nofoaga sa i Liuhua, e le tele tele, ma faasitepu tuai ma leaga, ma o le fogafale i luga ma le fogafale i lalo sa tumutumu i tagata, e oo lava i ala savali sa matua tumu.O faleoo e laiti, e leai se avanoa e 'ai ai, ma o tagata uma o loʻo 'aʻai i fafo ma a latou pusa meaai, o se vaaiga pisi o "piliki-gaioi".

O le vaaiga e pei lava o le Yiwu San Ting Road Night Market ina ua maeʻa le faʻamaʻi o le faʻamaʻi i lenei tausaga, ma faʻatasi ai tagata.O le faiga fa'aaliga sa fai lava si talatala, ma matau na fa'atau ma ave i luga, ma oloa fa'atautau i fata pe nonoa i fusi sipi.

Na aʻoaʻoina e le pule le Igilisi na o ia, ma sa ia faʻaaogaina avanoa uma e talatalanoa ai ma tagata faʻatau ma fefaʻasoaaʻi kata pisinisi, ae o aʻu o se tagata matau ma aʻoaʻo.O le tele o tagata fa'atau mai fafo sa laina i luma o faleoloa, ma fai oka ma tala Amerika.O le taimi muamua lea na ou vaai ai i se vaaiga faapena, ma na tatalaina ai se lalolagi fou mo aʻu!

Ina ua ou taunuu i MU, sa ou faalogo i se tala e sili atu ona musuia e uiga i le Canton Fair.O Peresitene Patrick Xu o le Sellers Union na alu i le Canton Fair mo le taimi muamua, ae na te leʻi mauaina se faleoloa, o lea na ia faatuina saʻo ai se faleoloa i luga o le auala i le faitotoa, tufa atu kata pisinisi i tagata mai fafo, tilotilo i faʻataʻitaʻiga lipine, ma tumau pea. seleseleina se seleselega tele!

I lena taimi, o le faia o fefaʻatauaʻiga i fafo sa matua aoga, ma tupe mama e oʻo atu i le 30%, 50%, poʻo le 100%!I aso nei, o le tauvaga i le Canton Fair ua faʻatuputeleina le mataʻutia, ma o le maketi a le tagata faʻatau atu i aso ua tuanaʻi e foliga mai o le a le toe faia.E ui lava i le atinaʻeina o e-fefaʻatauaʻiga, o loʻo i ai le tele ma le tele o auala faʻatau i luga ole laiga, o le Canton Fair o loʻo avea pea ma tulaga sili ona lelei mo le faʻamalosia o tagata tuai ma atinaʻe fou.

Fautuaga a le tagata lava iaO la'u galuega muamua i fefa'ataua'iga i fafo sa fa'atatau i mea tau tusi, lea na ou faigaluega ai mo le 3 tausaga ma i'u ai ina avea ma pule fa'atau.Ae ui i lea, sa ou sailia ma le malosi i taimi uma se suiga ma manaʻo i se tulaga sili atu e mafai ai ona ou aʻoaʻoina e uiga i le faagasologa atoa o fefaʻatauaiga i fafo i se auala sili atu ona loloto ma faʻatulagaina.Nai lo le sailia o avanoa a o ou faigaluega pea, sa ou filifili e faia se laasaga lototele ma faamavae mai laʻu galuega e taulai atoa i le sailia o se galuega fou.
O loʻu manatu muamua o le alu atu lea i le Sellers Union, o lea na ou fautuaina ai aʻu lava e ala i le lafoina saʻo o se feʻau ia Patrick ma auina atu laʻu resume.Sa ou valaau foi ia te ia e tulitatao.Atonu e foliga faʻafuaseʻi, ae o loʻo i ai se tala i tua o le auala na mafai ai ona ou faʻafesoʻotaʻi saʻo Patrick.
Sa masani ona ou galue o se ave uta mo se vaitaimi, ma i se tasi aso a o fai pisinisi i se fale e lata ane i le Rainbow Road Exhibition Center, na ou tau atu ai i le Sellers Union.Patrick sa matua faauo ma talia patino aʻu, faʻaali mai ia te aʻu se faaputuga o faʻamatalaga o faʻamatalaga.O le mea e leaga ai, i lena taimi, o poloaiga uma o le FOB ma ua uma ona faʻamaonia e le au faʻatau a latou uta uta, o lea na le mafai ai ona ou faʻamautuina Sellers Union o se tagata faʻatau tele. Union ma palota foi le MU i luga o le initaneti, lea e auai foi i le Sellers Union.Sa vave ona matou feiloai ma Patrick i lena taimi, i le ofisa muamua o le kamupani i le Bund Center.Fai mai a ia, "E manaia lau resume, ae o loʻu tulaga o loʻo i ai nei e le manaʻomia ni tagata faigaluega faaopoopo. Ou te fautuaina oe e te alu i le matou lala, Global Union, lea e faʻapitoa i mea tau tusi ma e sili atu ona fetaui ma lou poto masani."

Faʻafetai i le folasaga a Patrick, na ou alu e faʻatalanoa ma Global Union, lea e faʻatautaia e le Sangjia.Ae ui i lea, ina ua uma ona iloilo laʻu resume, na fai mai foi le Pule Sili o Daniel Wu latou te le o manaʻomia vave ni tagata faigaluega.

I se taimi o lo'u le fiafia, sa ou maua ai se valaaulia mo faatalanoaga mai le MU.O le taimi lena na ou iloa ai o MU o loʻo tu tonu lava i luga o le alatele mai le Global Union.O Tom Tang, le Pule Sili, sa fai se talanoaga puupuu ma aʻu ma o le aso na sosoo ai na ia lafo mai ai se feau tusitusia e faapea, "Ua e faigaluega, sau e lipoti atu mo le tiute taeao!"

51

Tusitala i le 2007

Sa ou manuia e amata galue i le MU i le aso 21 o Me, 2007. E le'i leva, i le aso 1 o Setema, na faatuina ai le GENERAL UNION ma na ou siitia atu ai iina ina ua uma le aso malolo o le National Day.GU ma LC na fa'atuina i le aso lava e tasi, ma sa matou fa'atuina ni nai ato fugala'au ma se ie mumu i le ala savali e fai ai se sauniga o le ootiina o lipine faigofie.Na tuuina mai e Tom Tang le tautalaga sili ona puupuu i le talafaasolopito:

“Ia e a’apa atu i le masina ma pu’e le laumei i vasa e lima!”

O lenei fuaiupu ua faaosofia ai au e taumafai ma galue malosi mo le tele o tausaga.

eio

Oloa Lelei Rfa'atatauMata'utia SpalotaIna ua ou taunuu i le GU, na ou mauaina le avanoa e tulitatao ai ma le tagata Italia sili ona tele i lena taimi.E faavae i luga o le tolu tausaga o loʻu poto masani i faletusi, na vave ona ou fesoasoani i le tagata o tausia i le vaega o mea tusi, ma o tupe mama na siitia i le 5 pasene.O lenei mea na mafai ai ona ou vave faʻamautuina aʻu, ma na filifili Mr. Luo e faʻalagolago ia te aʻu le tiute o le faʻatau atu i fafo.

Amata i le Italian client, sa ou taulimaina mea uma mai le siakiina o poloaiga, faʻatauga, suʻesuʻega lelei, ma faʻatau atu i fafo, faʻatautaia moni le faagasologa o pisinisi.I lena taimi, sa ou galulue faʻatasi ma Edward Du, o le sa nafa ma le faʻatauga o oloa i Yiwu, aʻo ou nafa ma le vaega o Ningbo, ma faʻatupuina ai se sone taua.Ou te fia momoli atu foi la'u faafetai i la'u soa-a-ao, Eteuati.

Peitaʻi, e leʻi umi se taimi lelei, a o fetuutuunaʻi e le kalani Italia a latou pisinisi, ma ua faasolosolo malie lava ona faaitiitia le vaega o tusi.I lenei vaitaimi faigata, na tuuina mai ai e Mr. Luo le tagata Mekisiko sili ona luitauina ia te au, ma sa ia saunia foi se tamaitiiti aoga i le kolisi e fesoasoani ia te au.O se avanoa seasea lea mo au.E na o le taulau i mea na lē taulau ai isi na mafai ai ona ou faaalia oʻu tomai!

O le tagata fa'atau Mekisiko sa tele ma malosi, ae o tau sa matua maualalo, ma toetoe a leai ni tupe mama.E mafai faapefea ona ou foia lenei faafitauli?Na ou filifili e amata i le puleaina o filifili sapalai, faʻatatau i loʻu poto masani i mea tau tusi.I le avea o se faʻataʻitaʻiga o oloa kelu, na ou aoteleina o le "5-laasaga auala".

O le laasaga muamua o le suʻega muamua.O oloa kelu e aofia ai ituaiga eseese e pei o le kelu malo, kelu vai, ma le kelu paepae.O fale kelu i le Itumalo o Zhejiang na ofoina mai tau sili ona taugofie, o lea na ou mauaina uma ai falegaosi kelu i le Itumalo o Zhejiang, lea na iu ai i le tusa ma le 200 fale gaosi oloa na siakiina.O le laasaga lona lua o le suʻeina o telefoni.O faleoloa uma e 200 na faʻafesoʻotaʻi i le telefoni, ma e tusa ma le 100 o latou na manatu e taua.O le laasaga lona tolu o asiasiga i fale gaosimea.O falegaosimea uma e 100 na asia, ma na aoina faʻamatalaga o oloa i lenei faagasologa.O le laasaga lona fa o le faavasegaina.I lalo o vaega eseese e pei o le kelu malo, kelu vai, ma le kelu paʻepaʻe, o falegaosimea na toe vaevaeina i lalo ifo, ogatotonu, ma maualuga.O le laasaga lona lima e fetaui.E tusa ai ma manaoga o le kalani, o oloa gaosi oloa sili ona talafeagai sa fetaui lelei.
52

Asiasi tagata Hungarian ia Setema 2013

O le faigata o fa'atauga o lo'o taoto i la latou ituaiga, ae o le auala sili e taulimaina ai e sili ona faigofie: asiasi muamua i fale gaosi oloa ina ia mautinoa le lelei o oloa ma le mafai ona tu'uina atu.Fai mai le upu, o le nofo i totonu o le ofisa na o faafitauli e aumai ai, a o le alu i fafo e fai suʻesuʻega e maua ai fofo.I lena taimi, sa matou galulue ovataimi toetoe lava o aso uma seia oo i le vaeluaga o le po, faasolosolo malie le fausiaina o la matou pisinisi ma tagata Mekisiko ma ausia tulaga maualuga i totonu o se tupe maua vaapiapi.

 A’aa’a Etulaga tau pisinisi Ina ua mavae le 10 tausaga o le galue malosi, i le aso 1 o Ianuari, 2017, na faavaeina ai le VAEGA GENERAL STAR OF GU.O le fonotaga faaletausaga i lena tausaga na faia i Yiwu, ma o le talimalo o le pou o le MU, Pule Sili Eric Zhuang, o ia foi o loʻu faiaoga muamua ina ua ou auai i le MU.O ia na aumaia aʻu i le pisinisi faʻatau.

Ou te manatua le taimi muamua na amata ai ona ou galue, ona o manaoga tau atinaʻe pisinisi, o le Pule Sili o Zhuang na tutoatasi na faatuina se matagaluega fou ma fausia se au fou mai le MU Group A. I lena taimi, sa i ai se leo i loʻu loto, "O afea e mafai ai e taʻitaʻia laʻu lava 'au e pei o oe?"

Ina ua ou alu i luga o le tulaga i lena aso, sa ou ootia ma lagona.I le avea ai ma se tasi e seasea ona tagi, ua le mafai ona taofia o'u loimata ona o le fiafia.

I le MU, e leai so'u feso'ota'iga, leai se talaaga, ma leai ni fa'ailoga fa'aa'oa'oga mata'ina.Na pau lava le laumua sa ou maua o le 10 tausaga o le galue malosi ma le tuuto.E ala i loimata maligi, sa mafai ona ou vaai atu i le taulealea tausi i le Nan Yuan Coffee Shop i le 20 tausaga talu ai, o le sa masani ona sioa ma le lotoleaga i le au faipisinisi mai fafo o inu kofe i ona autafa...

A o faagasolo taimi, o lea sa avea muamua ma tausi fale kofe ua tu nei i luga o le tulaga tau pisinisi o fefaʻatauaiga i fafo, o se tulaga faʻavae o pisinisi!

53

 

Anji Trip o LE VAEGA GENERAL STAR GU i le 2017

Peitaʻi, o le olaga e saʻo, ma ua tele naua mea ua ou maua mai ai.Ua lata ona oo mai le taimi sili ona pogisa o lo'u olaga.
I le faaiuga o le 2018, sa ou naunau e ausia se mea ma teu faʻafaigaluega aʻu aseta uma i se galuega fou tusi tusi.I lena taimi, o le tupe mama a le vaevaega e na o le lua pe tolu miliona, ae na ou teuina toetoe lava o aʻu meatotino uma i se galuega fou.Sa ou manao e maua se avanoa, ae ou te lei mafaufau atoatoa i faigata i itu uma.Na ou faʻaaluina uma loʻu malosi i le galuega fou, ma e masani lava, e leai soʻu taimi e pulea ai le galuega tuai.Sa le mafai ona ou faapaleni pito uma e lua, lea na taitai atu ai i se tulaga faigata, ma na toetoe lava a faaleagaina le kamupani.

I le taimi sili ona faigata, e le mafai ona totogi totogi.Na ou lagona le faanoanoa i le faatuatuaina o oʻu taʻitaʻi ma le galue malosi a aʻu paaga.Sa ou latalata atu i le atuatuvale ma le pa'u!Na faamagalo aʻu e le Grim Reaper.Afai e i ai se isi ta, atonu e muta laʻu galuega iinei.I lalo o le mamafa tele, na amata ai ona ou faamalositino ma aoaoina lo'u malosi e ala i le vaivai faaletino mo le togiolaina o oe lava.

Ina ua uma ona ou oo i le tiga, na ou iloa ai e tatau ona ou faia ni faiga ogaoga ma aua le faʻasalalauina lenei tulaga.O le galuega fou na iu i le toilalo, ma mafua ai le tele o gau i le kamupani.Ou te manatu, ana le seanoa le MU, semanu e faigata ona faamagaloina lenei mea sese.Ou te faafetai pea mo lenei mea.

Ona o le filifiliga o le faʻatuatuaina ma le tatala, MU na feagai ma ni faʻafitauli, ae o loʻo tatou filifilia pea le faʻalagolago ma le tatala i aso nei.I le taimi nei, o tagata uma e auai i le kamupani e tatau ona sainia se maliega faalilolilo.Afai o le maliega faalilolilo e leai se taimi faatapulaa, ou te naunau e sainia mo le olaga atoa!

 Talitonu i le LumanaiMo tagata i fafo, o fefaʻatauaʻiga i fafo atonu e foliga mai o se pisinisi e sili ona manaia: naʻo lou nofo i le ofisa i aso uma, tilotilo i le komepiuta, fai ni telefoni, ma e masani ona alu i faletalimalo-fetu e lima e 'ai ma talatalanoa ma tagata ese.O le mea pito sili ona taua o loʻo i ai avanoa e alu ai i fafo, atonu e le maua i le tele o isi pisinisi.

Ae faapefea i tua o le aulelei?E tatau ona e faigaluega ovataimi ma onosaia ituaiga uma o omiga e leʻi mafaufauina.O le eseesega tele mai isi pisinisi o le le tumau o itula faigaluega, ma e iai taimi eseese.Se telefoni po'o se imeli, ma e tatau ona e fa'anatinati, e o'o lava i le Tausaga Fou a Saina.

O le manuia i fefaʻatauaiga i fafo o le 99% taumafaiga ma le 1% laki!

 Afai e te le tuʻuina i le 99% taumafaiga, e mafai ona e faoa le 1% manuia pe a oʻo mai?Afai e leai, ona mafai lea ona avea oe ma se faioloa masani mai fafo ma e mafai ona avea ma fesoasoani a se isi tagata.Ia saunia i taimi uma, o avanoa e tuu pea ia i latou ua saunia!Tatala se tala fou e faapea o Tom Tang, ina ia aʻoaʻoina le Igilisi, na ave uma fesi na lafo e tagata faatau i le fale ma tauloto upu uma.O le agaga lea o le faioloa mai fafo!

54

Ti'eti'e uila ma au uo ia Novema 2021

Mai se tagata fou na laa ese mai le aʻoga e avea ma ivi tua o le kamupani, o laʻasaga uma e manaʻomia ai taumafaiga e le gata, ona faatoa mafai lea ona e ausia se manuia!O iinei, e te maua ai le avanoa e faʻaalia ai au taleni ma ou manaʻoga, pe afai e te manaʻo, e leai se tasi e faʻatapulaaina oe, ae e faʻalagolago i lou loto pulea.E taʻitaʻia e le matai le faitotoʻa, ma e faalagolago le faiga i le tagata lava ia.

O le gaioiga o le mana, ma o le sefulu afe talaʻi gaogao e le sili atu le lelei e pei o le tasi gaioiga mautu.

Ua fanau mai le ola mo le faatinoga, e pei lava ona oso a’e le afi, ma pa’u’u pea ma’a.A aunoa ma se faatinoga, e leai.O le mea moni o loʻo i lenei itu, ma o manatu o loʻo i le isi itu, ma se vaitafe gaogao i le va, ma le gaioiga o le alalaupapa i luga o le vaitafe.O mafaufauga o ananafi e aumaia ai taunuuga o lenei aso;o gaioiga i aso nei e iloa ai mea e ausia a taeao.

Tumau i mea masani, tumau i le masani i aso uma, ona e maua ai lea o mea ua ia te oe i le taimi nei.I le 20 tausaga talu ai, na ou maua ai le avanoa e ulufale ai i fefaʻatauaʻiga i fafo, ona o se tasi na alu ese mai le kamupani, ma o le leai o se faʻamaoni o isi na ou maua ai le avanoa, lea ou te matua faapelepele i ai.I le olaga, i le tele o taimi, e leai se auala e alu ese ai, o le ala lea i le manumalo.

O le tauvaga i totonu o pisinisi o loʻo faasolosolo malie ona mataʻutia, ae o le tele o avanoa o le a aliali mai i lenei taimi.Ua e sauni?Ua lata ona amata le taua, ma o masina uma i le 2023 e taua tele ma o se taua taua.O lo’o i o’u taliga pea i o’u taliga le tautoga leo o le sauniga o le tautoga: Ausia le sini!Alu uma ma ia le faatoilaloina!Manumalo!Manumalo!Manumalo!

55

O le tusitala, Jason Woo, na fanau i le 1981 i Ninghai, Zhejiang.Na faauu o ia mai le Iunivesite o Zhejiang Gongshang ma le tele o le pulega o pisinisi i le 2006. Na auai o ia i le kamupani ia Me 2007 ma sa avea ma pule fesoasoani, sui pule, ma pule.Ua manumalo o ia i le Fa'ailoga Tau Pisinisi Mata'utia, Fa'ailoga Taualoa Mata'ina, ma le Fa'ailoga Lelei Fa'atino.O ia o le pule sili o le GENERAL STAR DIVISION OF GU.

 

 


Taimi meli: Apr-28-2023