MU Vaega |Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani

Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani

I le aso 18 o Setema, 2021, na asiasi mai ai Mr Ye Guofu, na faavaeina le MINISO, faatasi ai ma lana vaega sinia, i la matou kamupani.I le taimi lava e tasi, na faʻafeiloaʻia ma le fiafia e le au taʻitaʻi o le vaega a Tang Yihu, Luo Xuping ma le MU.

Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani

I le taeao, na asiasi atu ai Mr. Ye i Fale Faʻaaliga o Chuangke ma Binjiang.Ona malaga atu lea o Mr. Luo ma le auvalaaulia i le potu fono i le fogafale 12 mo nisi talanoaga i le aoauli.

I le taimi o lenei fonotaga, na faia ai e Mr. Luo se folasaga puupuu i le tulaga autu, aʻoaʻoga atinaʻe, faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o pisinisi a le vaega MU.Mulimuli ane, na faʻatalanoaina e taʻitaʻi o MINISO le MU Group i le mataupu o le maketi a Amerika, atinaʻeina o oloa, logistics, fale teu oloa, faʻataʻitaʻiga lelei, faʻapipiʻiina optimization ma mataupu faʻapitoa.Talu mai le 2017, ua fa'atautaia e le MU Group le felagolagoma'i loloto ma le MINISO, ma tu'uina atu i ai auaunaga fa'asoa mai le fa'atulagaina o oloa ma atina'e e o'o atu i le su'esu'eina.O le mea moni, o se tasi o nai kamupani fefa'ataua'iga a MINISO 'fa'atau oloa.

Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani Mr. Ye Guofu, na faavaeina le MINISO asiasi mai i la matou kamupani

Na faailoa mai e Mr. Ye e ui lava o faleoloa mai fafo ua afaina tele i le faamai i fafo, o le a faatelevaveina pea e le MINISO le saoasaoa o le tatalaina o faleoloa i fafo.O lo'o iai le poto masani a le MU i le galulue fa'atasi ma le au fa'atau oloa i Europa ma le Iunaite Setete.Matou te faʻamoemoe e faʻateleina fefaʻatauaiga ma felagolagomai i le va o itu uma e lua ma sili atu le galulue faʻatasi i le atinaʻeina o faleoloa.

Fai mai foi Mr. Tang o le vaega MU o loʻo i ai le poto masani ma faʻataʻitaʻiga i oloa faʻatau oloa faʻatau, ma o loʻo i ai le faʻamasinoga ma le vaʻavaʻai i luga o le maketi, lea e mafai ona fesoasoani i le felagolagomaʻi sologa lelei i le va o itu e lua.Ina ua uma le iloiloga atoa o mataupu o lauga, e leʻi umi ae maeʻa le asiasiga.

MINISO, o se faleoloa aoina o le "Young People Likes", e aofia ai TOPTOY, o lana uluaʻi tutoʻatasi fou fou na amataina e Mr. Ye Guofu, o se tamaʻi pisinisi Saina, ofisa autu i Guangzhou, Guangdong Province i le 2013. I le tausaga o le 2020, o le faʻailoga o le faaeeina i se uiga mauoa.

I le aso 15 o Oketopa, na faʻasalalau aloaia ai le MINISO i le New York Stock Exchange i lalo o le faʻailoga MNSO.E oʻo mai ia Tesema 31, 2020, ua fausia e le MINISO se fesoʻotaʻiga faʻatau oloa e sili atu i le 4,500 faleoloa i le toetoe 90 atunuu ma itulagi i le lalolagi atoa, e aofia ai le silia ma le 2,700 faleoloa i Saina ma le 1,700 faleoloa i fafo.Talu mai le 2020, o loʻo faʻaauau pea ona faʻalolotoina e le MINISO lona faʻatulagaina o soʻo se auala ma faʻalautele atili ana auala faʻapisinisi.Fa'atasi ai ma polokalame aloa'ia ma fa'asalalauga fa'a-tolu, e maua ai fa'amanuiaga fa'atasi ma alaleo faleoloa tuusa'o, fa'ateleina le poto masani fa'atauga a le au fa'atau, fa'apea fo'i ma le fa'aleleia lelei o le pipii ma le toe fa'atau.

Fa'amanuiaina mai le fa'alauteleina i luga ole laiga ma luga ole laiga, o lo'o fa'aauau pea ona fa'alauteleina e le MINISO lona fa'aoga fa'aoga ma fa'amaumauga tuto'atasi vaitaele, o le aofa'i o tagata fa'atau e o'o atu i le 28 miliona i le aso fa'agata o Tesema 31, 2020.


Taimi meli: Sep-18-2021